Monday, 26 July 2010

fyp oh fyp~~

salam 1 Malaysia..

wah.. sgt lama rasanya x buka blog ni.. last bulan ni..
of course xde crite yg aku rasa nk share.. tp terbaca blog seseorang wat aku rindu kat blog aku..

Tahun ni aku masuk tahun 4.. dalam erti kata laen da senior.. tapi nampak senior ke.. nilai la sendiri..
sangat pening dengan fyp.. da mcm2 lecturer aku jmpe dan lastly aku wat keputusan nak wat fyp ngn mr.charan..
aku amek tajuk tentang thermal cycle chamber.. hurm.. tapi sampai sekarang masih pening, test ape yang aku patut buat ni..

mcm2 perasaan ada.. aku cme ade masa setahun.. cukup ke? nampak mcm panjang, tapi kalau buat lambat2, mmg x cukup masa jugak..

target aku nk fokus kat fyp.. tapi biasala.. penyakit M tu ada.. MALAS.. ntah bila nak jadi rajin..so, b4 i end my speech, speech ke.. just nk kongsi 1 quote yg mungkin ramai da tau.. must study smart and hard..

No comments: